Перейти до основного вмісту

Літо стане ярчише з новимими валізами PIQUADRO PQ-LIGHT!

Італійський бренд Piquadro спеціалізується на виробництві аксесуарів з натуральної шкіри, товарів для бізнесу та подорожей. Продукція переважно виконана у строгому стриманому дизайні, який орієнтований на серйозних та солідних людей. У 2023 році в колекцію ділових бізнес-валізників Piquadro PQ-Light увійшли і валізи в соковитих відтінках Arancio і Giallo: впевнені, вони розтоплять серця навіть досвідчених модників, далеких від класичного стилю!
Валіза Piquadro в кольорі Arancio
Валіза Piquadro в кольорі Giallo

Особливості валіз Piquadro PQ-Light

Яскраві валізи Piquadro PQ-Light виконані зі 100% полікарбонату, головними перевагами якого є гнучкість, жорсткість, легкість та неймовірний глянсовий блиск! Корпус відрізняється високою міцністю та стійкістю до пошкоджень, вм'ятин та подряпин. Термостійкий полікарбонат не піддається деформаціям та не втрачає з часом своїх властивостей. З такими валізами можна вирушати будь-куди!
Надійний корпус із 100% полікарбонату
Ефектне глянсове покриття

Стильні валізи з колекції Piquadro PQ-Light оснащені чотирма колесами з подвійними дисками. Обертаючи на 360°, вони роблять пересування по будь-якій поверхні легким, плавним і безшумним. Телескопічна ручка з авіаційного алюмінію не ускладнює конструкцію та фіксується в кількох положеннях за висотою для максимального комфорту!

Чотири подвійні колеса з прогумованим покриттям
Маневрені, стійкі та безшумні

У колекції представлено три найпопулярніші розміри - S, M і L. Всі валізи оснащені кодовими замками TSA, а найменший для ручної поклажі має USB-порт для зарядки гаджетів прямо в дорозі.
Кодовий замок TSA для захисту від незаконного розтину
USB-порт на маленьких валізах для швидкого заряджання гаджетів

Організація валіз Piquadro PQ-Light

Кожен мандрівник знає, наскільки важливий порядок у валізі. Коли вміст упаковано акуратно і всі дрібниці розкладені по різних кишенях, набагато простіше знайти потрібну річ. Італійський виробник Piquadro під час створення колекції PQ-Light врахував усі потреби сучасних туристів. Валіза можуть похвалитися функціональним внутрішнім інтер'єром:
  • дві камери для одягу з інтегрованими роздільниками;
  • притискна планка на валізах розміру S;
  • компресійні ремені для фіксації речей;
  • одна/дві кишені для різних дрібниць (залежить від розміру).
Внутрішній інтер'єр валіз M та L
Організація валіз розміру S

Коментарі