Перейти до основного вмісту

Вибираємо виробника багажу: валізи якої фірми краще?

Термін життя дорожньої валізи залежить не тільки від умов експлуатації, а й від фірми-виробника. Як у всьому різноманітті вибрати саме той бренд, який ручається за якість багажу? До вашої уваги пропонується топ найкращих виробників валіз, представлених на українському ринку. Вибирайте та подорожуйте без турбот!

Валізи Bric’s

Компанія Bric's заслужено опинилася у нашому рейтингу виробників валіз. З 1952 року бренду вдається зберігати справжні італійські традиції та поєднувати їх із сучасним дизайном. Кожна валіза преміум-класу Bric's схожа на витвір мистецтва і відрізняється широким функціоналом. З найпопулярніших колекцій можна виділити серії Bellagio, Life Pelle та Capri.

Валізи Roncato

Ще одна відома італійська фірма Roncato переважно виробляє валізи середнього цінового діапазону. В асортименті представлені різноманітні колекції надійних тканинних та міцних пластикових валіз, багато з яких дійсно унікальні та не схожі на інші марки. Одні з найцікавіших колекцій – We Are Glam, Box 4.0 та Ypsilon.

Валізи Delsey

Якщо ви шукаєте хорошу валізу не як у всіх, то моделі Delsey стануть оптимальним варіантом. Кожна валіза виконана в сучасному дизайні з використанням високотехнологічних матеріалів. Французькі валізи повністю виправдовують свою вартість якістю, функціоналом та, звичайно, зовнішнім виглядом. Хітом продажів є вироби з колекцій Chatelet, Securitime та Belmont.

Валізи Epic

Валізи від шведського виробника стрімко набули популярності в Україні. Поєднання гідної якості та прийнятної вартості зробило свою справу: валізи Epic одними з топових серед асортименту інтернет-магазинів. Бренд зі Швеції виробляє переважно валізи з високоякісного пластику, спираючись на матеріали, які мають найменший вплив на навколишнє середовище. Кожна модель має водонепроникні прогумовані блискавки та стійке до подряпин покриття корпусу Diamond Surface. Дизайн виробів впізнаваний і унікальний: взяти хоча б середню валізу з блискітками Epic Grate. З інших популярних колекцій можна виділити Phantom та Zeleste.

Валізи Heys

При виробництві валіз Heys використовується технологія, за якою виготовляється куленепробивне скло для інкасаторських машин. Три шари полікарбонату відмінно амортизують, тому такі валізи не бояться ударів. Головною фішкою стильних валіз стали яскраві фірмові принти: ваш багаж обов'язково виділиться із загальної маси!
Ми познайомили вас із найбільш популярними виробниками валіз, які завоювали довіру сучасних споживачів. Подорожуйте без сюрпризів разом із міцними валізами!

Коментарі