Перейти до основного вмісту

Великі валізи: 5 найпопулярніших моделей 2023 року

Перед тими, хто вирушає у тривале відрядження чи подорож усім сім'єю, гостро постає питання: яку валізу обрати? Погодьтеся, що поїздка з купою сумок принесе масу незручностей і може перетворитися на справжнє пекло. Щоб уникнути можливих проблем, ми рекомендуємо купувати одну велику валізу, в яку помістяться всі необхідні речі. Зробили для вас добірку найпопулярніших і особливо містких моделей. Вибирайте!

ВАЖЛИВО! Перш ніж купувати велику валізу, ознайомтеся з правилами перевезення багажу в обраній авіакомпанії. Максимальні норми та вага періодично змінюються.

Валіза Roncato 5761 Ypsilon


Колекція Ypsilon – це одна з найлегших серій пластикових валіз від Roncato. Високоякісний поліпропілен, з якого виконаний корпус, забезпечує виробам високу надійність та мінімальну вагу. Матеріал екологічно чистий і на 100% придатний для вторинної переробки, а в процесі виробництва задіюється мінімальна кількість енергії. Найбільша валіза з колекції Ypsilon розрахована на 120 літрів, а важить лише 3,9 кг! За допомогою функції розширення об'єм багажу можна збільшити на 22 л. Завдяки подвійним маневреним колесам та багатоступінчастій висувній ручці котити його зручно навіть у заповненому стані.
До речі! Валіза з поліпропілену Roncato 5761 Ypsilon повністю розроблена та зроблена в Італії. Містка валіза Roncato 5761 Ypsilon оснащена двома роздільниками на блискавці, які допоможуть відокремити одні речі від інших. Відмінний варіант для тих, хто любить, щоб весь одяг був на своєму місці! Ну і як бонус виробник надає на італійські валізи 10-річну гарантію.

Валіза Heys Brown Leopard

Канадські валізи Heys закохали весь світ завдяки яскравим малюнкам. Це містка валіза Heys Brown Leopard у леопардовому забарвленні ніби щойно зійшла з обкладинки модного журналу. Але зовсім не дизайн тут грає головну роль, а матеріал, з якого він виготовлений. Корпус валізи виконаний з тришарового полікарбонату, який виготовляється на заводі з виготовлення куленепробивного скла для інкасаторських машин. Верхнє глянсове покриття дуже міцне та надійне: подряпини та пошкодження йому не страшні.
Велика валіза Heys об'ємом 107/120 л оснащена потужними подвійними колесами для комфортного транспортування та висувною ручкою, що регулюється. Усередині - роздільник на блискавці, притискні планки для одягу і чотири додаткові кишені.


Валіза Roncato Joy

Велика тканинна валіза Roncato Joy виготовлена з міцного поліестеру з просоченням від вологи та вигоряння. Суворий класичний дизайн дозволить взяти його як у тривале відрядження, так і у сімейну подорож. Об'єм і вага валізи справді вражають: цілих 150 літрів при вазі всього 4,1 кг! За потреби функція розширення допоможе збільшити корисне місце ще на 10 л. У таку валізу точно поміститься все, що потрібно. Дуже велика валіза Roncato оснащена потужними подвійними колесами для підвищеної стійкості та прохідності: котити його легко будь-якою поверхнею. Телескопічна ручка з авіаційного алюмінію та допоміжні підйомні ручки роблять транспортування особливо зручним, а наявність кодового замку TSA та адресної бірки – безпечним.
Внутрішнє наповнення величезного валізу Roncato складається з притискних ремнів та карманів на блискавці, для зручності ззовні передбачено ще два відділення для промов першої необхідності: квитків, документів та багато іншого.


Валіза Bric’s Amalfi


Вінтажна валіза з колекції Amalfi від італійського бренду Bric's підкорює з першого погляду! Естетичний дизайн з обробкою з натуральної тосканської шкіри виглядає розкішно та елегантно, а корпус з полікарбонату Makrolon® забезпечує високу надійність та максимальну міцність: він витримує багато механічних впливів та стійкий до появи подряпин. Валіза для сімейної подорожі Bric's Amalfi оснащена чотирма подвійними колесами на шарикопідшипниках. Повертаючись на 360°, вони забезпечують високу маневреність та прохідність. Багатоступінчаста телескопічна ручка підлаштовується під зростання власника, роблячи транспортування ще зручнішим.
Продумана організація великої валізи Bric's Amalfi допомагає акуратно розташувати більшу кількість речей. Куди б ви не прямували, сімейна валіза Bric's стане вірним та надійним супутником.


Валіза Bric’s Capri XL


Ще одна італійська валіза Bric's з колекції Life має значний об'єм 145 л. Для дбайливого пакування речей передбачені роздільники на блискавці та дві додаткові кишені — всередині та зовні. Велика валіза Bric's Capri XL виготовлена з вологостійкого ПВХ, яка за фактурою нагадує натуральну шкіру. А ось контрастне оздоблення справді виконане з натуральної тосканської шкіри, саме вона додає в дизайн особливий шарм.
Чотири подвійні стійкі колеса з поворотом на 360° абсолютно безшумні, плавні та маневрені. Висувна телескопічна ручка фіксується в кількох положеннях, роблячи транспортування ще комфортнішим. Купивши валізу Bric's BRK28033 Capri XL, ви достеменно забудете про незручності в дорозі!

Коментарі