Перейти до основного вмісту

Найкращі новинки весна/літо 2023: валізи, які важко не помітити

Виробники багажу щороку випускають оновлені колекції валіз. Вибір величезний, розбігаються очі! Щоб мандрівникам не загубитися у всьому різноманітті, розповімо про найяскравіші валізи новинки 2023. Тут знайдуться стильні валізи на будь-який смак та гаманець!

Валізи Bric’s Andy Warhol


Колаборація італійського бренду Bric's та Фонду Енді Воргола стала однією з найоригінальніших у 2023 році. На вінтажних валізах Bellagio з деталями з натуральної шкіри нанесені найзнаменитіші шедеври поп-арт художника — картини «Мерілін» та «Квіти». Вражаюче! До речі! Вироби в колекції представлені обмеженим тиражем. Раніше ми розповідали, що випущено 1952 екземпляри, символічно року заснування Bric's.

Валізи Delsey Chatelet Air 2.0 RG

Колекція пластикових валіз Delsey Chatelet Air 2.0 RG присвячена тенісному турніру Roland-Garros. Цього разу дизайнери французького бренду випустили валізи у кольорі ґрунтового корту. Це, мабуть, одна з особливостей турніру, що запам'ятовуються, якщо не вважати захоплюючої швидкості гри!

Валізи Heys Britto

Міцний корпус, маневрені колеса, легка вага – все це про яскраві валізки Heys Britto. А який дизайн! Над малюнками попрацював бразильський художник Ромеро Брітто, картини якого впізнають із першого погляду. У колекції представлено три кольори валіз та два види корпусу на вибір: напівпрозорий та з підкладкою. Відмінний варіант для тих, хто не звик зливатися з натовпом!

Валізи Heys Astro

Акуратно, переливи та блиск валіз Heys Astro можуть засліпити! Голографічний сяючий корпус справді заворожує. Без перебільшень! Той, хто хоч раз побачить ці валізи наживо, без покупки точно не піде. В іншому, у Heys все, як завжди: ударостійкий корпус зі 100% полікарбонату, потужні маневрені колеса та функціональна організація.

Валізи Heys Leopard

Леопардовий принт - справжній хіт сезону 2023. Одяг та аксесуари використовують у модних показах модельєри світового рівня. Хочете відчути себе у подорожі, як на модному подіумі? Тоді варто озброїтися стильною валізою з колекції Heys Leopard. Один ультраміцний корпус і два леопардові забарвлення на вибір.

Валізи Roncato We Are Eco

Ще кілька років тому не можна було й подумати, що валізи почнуть виготовляти з яблук. Але італійський бренд Roncato зробив справжній прорив у сфері багажу! Верхній шар корпусу валіз We Are Eco виготовлений з серцевини та шкірки яблук, які ще недавно росли в садах Трентіно-Альто-Адідже. Процес виробництва фруктової мембрани надає мінімальний вплив на довкілля. А в результаті виходить еластична речовина з неймовірним зовнішнім виглядом та високою зносостійкістю. Тільки подивіться ці валізи і самі схожі на наливні яблука!

Коментарі